Despre Mithras

S.C. MITHRAS BUILD S.R.L. a fost infiintata in 2010 si are un capital social constituit de 400.000 lei.
S.C. MITHRAS BUILD S.R.L. este o societate cu capital integral privat.
S.C. MITHRAS BUILD S.R.L. este inregistrata la Camera de Comert si Industrie Neamt sub nr. J27/682/2010.
Codul Unic de inregistrare la Registrul Comertului este RO 27811993.
S.C. MITHRAS BUILD S.R.L. este certificata in sistemul de management al calitatii. Certificat ISO 9001:2015
S.C. MITHRAS BUILD S.R.L este certificata in sistemul de management al mediului Certificat ISO 14001:2015.
S.C. MITHRAS BUILD S.R.L este certificat in sistemul de management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale Certificat ISO 45001:2018.

Obiect de activitate si servicii executate

Principalul obiect de activitate al societatii S.C. MITHRAS BUILD S.R.L. Lucrari de Constructie a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale (Cod Caen-4120). Domeniul de activitate al firmei cuprinde o gama variata de servicii si lucrari astfel: Demolarea constructiilor, terasamente si organizare de santier; Lucrari de invelitori, sarpante si terase la constructii; Constructii de cai de comunicatii terestre si constructii destinate sportului; Alte lucrari de constructii ingineresti; Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire centrala si de montaj, de echipamente si utilaje tehnologice la cladiri si constructii ingineresti; Lucrari de finisare: lucrari de ipso serie, lucrari de tamplarie si dulgherie, lucrari de pardosire si placare a peretilor, lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geamuri.

Domenii de expertiza

Initial, societatea si-a inceput activitatea in anul 2010 cu lucrari de terasamente, stabilizari pamant si balast. Societatea si-a regandit strategia participand la o serie de licitatii publice scoase pe SEAP si incheind contracte de lucrari cu ajutorul carora a pus la punct o dotare tehnic-materiala la cel mai mare nivel pentru desfasurarea in cele mai bune conditii si la standardele cerute de piata a obiectului sau de activitate. In ultimii ani, S.C. MITHRAS BUILD S.R.L. are ca obiectiv dezvoltarea noilor tehnologii si lucrarilor de inalta inginerie, specializandu-se in reciclarea la rece, pamant si balast stabilizat cu lianti hidraulici rutieri, cu impact redus asupra mediului. Misiunea societatii este de a garanta calitatea constructiilor de infrastructura rutiera precum drumuri comunale, drumuri nationale, drumuri europene, autostrazi, aeroporturi si infrastructura industriala precum spatii logistice, unitati de productie, hale industriale, platforme industriale, spatii comerciale, prin utilizarea celor mai noi tehnologii, oferind prioritate reciclarii in vederea eficientizarii activitatii economice.

Echipa Noastra

In ceea ce priveste gradul de calificare/specializare al personalului, conform declaratiei constructorului, structura profesionala a acestuia se preteaza activitatii pe care o desfasoara. Referitor la fluctuatia personalului, practic aceasta exista numai in sensul cresterii numarului de angajati datorita maririi volumului activitatii firmei. Societatea S.C. MITHRAS BUILD S.R.L. are un personal tanar si profesionist care coopereaza pentru a oferi solutii tehnice inovative. Societatea dispune de responsabil tehnic cu executia in conformitate cu prevederile legale in domeniul lucrarilor de constructii, inginer atestat CQ, inginer constructor CCIA, si are contract de colaborare cu firma autorizata pe linie NTSM.