Tratament bituminos

TRATAMENT BITUMINOS:

Tratamentele bituminoase constau in realizarea unor straturi de uzura formate din cel putin un strat de liant si cel putin un strat de agregate. Sunt invelisuri subtiri, realizate pe suprafata unei fundatii existente, prin stropirea acesteia in mod uniform si continuu cu un liant (ex. Emulsie Bituminoasa), urmata de o acoperire cu agregate (ex. Criblura) care se fixeaza prin cilindrare.

Tratamentele bituminoase în anumite condiţii intră în procesul tehnologic de realizare a îmbrăcăminţilor rutiere. Imbrăcăminţile bituminoase provizorii sunt realizate din macadamuri acoperite cu tratamente bituminoase duble sau multiple; de asemenea, macadamurile penetrate (îmbrăcăminţi bituminoase uşoare) cuprind în procesul  tehnologic şi un tratament bituminos de etanşare.

Tratamentele bituminoase se execută pentru:

– etanşarea suprafeţelor poroase;

– mărirea rugozităţii suprafeţei de rulare;

– întreţinerea şi regenerarea îmbrăcăminţilor rutiere vechi şi uzate;

– închiderea macadamurilor bituminoase

Ele asigură, de asemenea:

– o bună drenare a apelor de pe suprafaţa de rulare;

– diminuarea împroşcării apelor de pe suprafaţa de rulare în urma autovehiculelor;

– întreruperea filmului de polei chiar de la formarea sa.

– îmbunătătirea viabilitatii drumului.

MITHRAS BUILD dispune de utilajele si experienta necesara in acest domeniu, oferind solutia ideala pentru cerintele dumneavoastra. Pentru mai multe informatii si o viitoare colaborare asteptam sa ne contactati.

De ce sa ne alegi?

Cele mai noi tehnologii pentru maxima promptitudine de interventie.

Personal Calificat

Mithras Build este o echipa tanara si profesionista care coopereaza pentru a oferi solutii tehnice inovative.

Mediul

Mithras Build este constient de a avea un impact mai redus asupra mediului inconjurator, deoarece datorita noilor tehnologii, emisiile sunt reduse in timpul procesului.

Securitate / Siguranta

Pentru Mithras Build siguranta in santiere este pe primul loc si reprezinta fundatiile pentru desfasurarea tuturor propriilor lucrari. Prioritatea este respectul fata de personal si de mediul inconjurator.

Rapiditate

Promptitudinea de interventie, pentru a minimiza riscul de indisponibilitate al unei suprafete, indiferent daca aceasta este o infrastructura rutiera sau una industriala, dand maximul pentru organizarea rapida si sigura a santierului.

Organizare

Organizarea este un element esential pentru Mithras Build. Legaturile create intre personalul expert si dinamic cu utilajele proprii, definesc Mithras Build o societate flexibila, in grad de a oferi solutii tehnice studiate pentru orice situatie.

Calitate

Mithras Build se diversifica pentru calitatea pe care o ofera, datorita unui nivel ridicat de competenta si specializare, echipa Mithras Build se straduieste in cercetare, dezvoltare si in control pentru cele mai bune solutii.