Stabilizare In Situ

Lipsa materialelor, necesitatea de a reduce la minimum impactul lucrarilor pe reteaua de drumuri si nevoia urgenta de a limita utilizarea agregatelor de cariera fac din stabilizarea terenurilor cu var si lianti hidraulici/ciment o tehnologie a carei utilizare este acum obligatorie, precum si necesara.
Stabilizarea cu var si stabilizarea cu lianti hidraulici/ciment sunt tehnologii avantajoase atat din punct de vedere economic, cat si fata de mediul inconjurator. In acest sector, MITHRAS BUILD se remarca pentru competenta sa tehnica in identificarea celor mai bune solutii prin analize precise de laborator si controlul proceselor de productie cu propriul personal tehnic pentru a oferi garantii maxime activitatii pe care o desfasoara.

De ce sa ne alegi?

Cele mai noi tehnologii pentru maxima promptitudine de interventie.

Personal Calificat

Mithras Build este o echipa tanara si profesionista care coopereaza pentru a oferi solutii tehnice inovative.

Mediul

Mithras Build este constient de a avea un impact mai redus asupra mediului inconjurator, deoarece datorita noilor tehnologii, emisiile sunt reduse in timpul procesului.

Securitate / Siguranta

Pentru Mithras Build siguranta in santiere este pe primul loc si reprezinta fundatiile pentru desfasurarea tuturor propriilor lucrari. Prioritatea este respectul fata de personal si de mediul inconjurator.

Rapiditate

Promptitudinea de interventie, pentru a minimiza riscul de indisponibilitate al unei suprafete, indiferent daca aceasta este o infrastructura rutiera sau una industriala, dand maximul pentru organizarea rapida si sigura a santierului.

Organizare

Organizarea este un element esential pentru Mithras Build. Legaturile create intre personalul expert si dinamic cu utilajele proprii, definesc Mithras Build o societate flexibila, in grad de a oferi solutii tehnice studiate pentru orice situatie.

Calitate

Mithras Build se diversifica pentru calitatea pe care o ofera, datorita unui nivel ridicat de competenta si specializare, echipa Mithras Build se straduieste in cercetare, dezvoltare si in control pentru cele mai bune solutii.