Reciclare la rece

Reciclarea la rece este o tehnologie matura datorita multimilor de lucrari desfasurate cu succes in intreaga Romanie.
In zilele noastre, pentru intreprinderi si administratii, reciclarea la rece a stratului bituminos rutiere este o solutie economica, ecologica si rapida la problemele complexe de interventie.
Reciclarea la rece a asfaltului este primul pas pentru a constitui un sistem eficient de intretinere si o metoda valabila de reabilitare a acestor “sosele” compromise si iremediabile din cauza utilizarii grele sau din cauza standardelor de constructie care nu au fost adecvate pentru incarcarile suportate efectiv.
Mithras Build, lider in acest sector, ofera toata experienta si competenta sa pentru a obtine o lucrare finala de succes.

Reciclare la rece cu bitum spumat:
Primul pas necesar pentru o abordare corecta a reciclarii la rece este studiul preliminar efectuat in laborator, pentru a evalua imbunatatirile care pot fi obtinute prin tratarea materialelor la fata locului cu adaugare de lianti hidraulici. In primul rand, este necesar sa se studieze si sa se clasifice materialul prezent pe amplasament si, ulterior, sa se evalueze imbunatatirile caracteristicilor mecanice, dupa adaugarea de lianti hidraulici. Rezultatul acestei investigatii preliminare va conduce la evaluarea fezabilitatii interventiei si, daca va avea succes, la determinarea procentelor optime de lianti care trebuie adaugati la amestec.

Reciclare la rece:
Regenerare la fata locului are loc prin asa numitul “tren de reciclare” format din masini specifice care permite frezarea asfaltului rutier vechi si amestecarea acestuia la fata locului (in situ) cu lianti bituminosi si ciment. In faza finala, procedura se realizeaza prin cilindri vibro-compactori, autogredere echipate cu instrumente robotizate 3D cu auto nivelare pentru compactarea si modelarea suprafetei drumului.

Reciclare la rece cu emulsie:
Regenerarea cu emulsie se realizeaza cu masini speciale care permit regenerarea amestecarii materialului cu emulsie bituminoasa, ciment si apa.
Reciclarea in profunzime se realizeaza in cazul unei interventii structurale, cum ar fi consolidarea suprafetelor rutiere compromise sau deteriorate.

De ce sa ne alegi?

Cele mai noi tehnologii pentru maxima promptitudine de interventie.

Personal Calificat

Mithras Build este o echipa tanara si profesionista care coopereaza pentru a oferi solutii tehnice inovative.

Mediul

Mithras Build este constient de a avea un impact mai redus asupra mediului inconjurator, deoarece datorita noilor tehnologii, emisiile sunt reduse in timpul procesului.

Securitate / Siguranta

Pentru Mithras Build siguranta in santiere este pe primul loc si reprezinta fundatiile pentru desfasurarea tuturor propriilor lucrari. Prioritatea este respectul fata de personal si de mediul inconjurator.

Rapiditate

Promptitudinea de interventie, pentru a minimiza riscul de indisponibilitate al unei suprafete, indiferent daca aceasta este o infrastructura rutiera sau una industriala, dand maximul pentru organizarea rapida si sigura a santierului.

Organizare

Organizarea este un element esential pentru Mithras Build. Legaturile create intre personalul expert si dinamic cu utilajele proprii, definesc Mithras Build o societate flexibila, in grad de a oferi solutii tehnice studiate pentru orice situatie.

Calitate

Mithras Build se diversifica pentru calitatea pe care o ofera, datorita unui nivel ridicat de competenta si specializare, echipa Mithras Build se straduieste in cercetare, dezvoltare si in control pentru cele mai bune solutii.